Despre

Dacă mutați mouse-ul in colțul din dreapta sus a paginii, veți observa un buton care permite modificarea marimii caracterelor.

.

.

Am 35 de ani (suntem în 2009 – dacă cumva am să am acest blog și în anii viitori veți face voi un calcul) și locuiesc în Baia Mare. Născut în Vișeu de Sus. Căsătorit.

E primul meu blog așa ca nu știu exact ce am să scriu. În principiu scriu despe lucrurile care consider eu că ar trebui aduse în atenție. Adică lucrurile care mă deranjează pe mine. Sau îmi plac. Sau care îi lasă indiferenți pe alții. Adică până acum ar fi un blog personal.

Lucrez în publicitate, doar că eu și cei ca mine suntem în partea  opusă celei pline de  strălucire a acestui domeniu. Așa cu spunea un coleg mai experimentat ”suntem minerii din această industrie”.  Fac munca asta din plăcere. Pe scurt Producție Publicitară. Am să scriu și despre asta. Cum ar veni un fel de blog profesional.

Sunt ahtiat după știri. Citesc tot ce apare pe internet sau în presă.  Am să comentez aici știrile pe care le consider interesante.  Adică un blog de știri.

Acum dacă facem un rezumat acest blog este unul personal-profesional-informativ.

Sper că ați priceput.

Nu accept comentarii porcoase de nici un fel. Scrieți dacă considerați dar numai în limba română. Și mă refer aici la limba română nu cea de pe mess sau din cartier. Nu vă public comentariile care nu corespund acestei reguli. Puteți combate dar nu săriți calu’. Am să editez orice post care consider eu că se abate de la această regulă și dacă e cazul vă restricționez accesul definitiv.

Puteți contrazice pe mine sau pe oricine altcineva dar în limitele bunului simț. Și grijă mare pentru că am limite foarte înguste.

“Ne vedem” pe blog.

Later edit. Vă mulțumesc pentru orice fel de comentarii și vă rog să nu vă faceți nici un fel de probleme dacă nu apar în timp real. Sunt în moderare și vor fi postate după ce le citesc. Nu le șterg decât pe cele care nu respectă regulile de mai sus.

Later edit 2. Nu scriu despre nici o știre în ziua când apare. Aștept până apar mai multe surse. Din același motiv cumpăr două ziare dacă este  tratată aceeași știre. De exemplu Jurnalul Național și Gândul. (exemplu aleatoriu)

Vă scriu acest lucru pentru că am primit un mail care îmi reproșa că am scris despre știri de săptămâna trecută. Helloouuu! Vreți știri fresh există Hotnews și Mediafax. (din nou exemple aleatorii)

Nu vă obosiți să mă înjurați pe blog (astăzi a fost prima oară -20.03.2009) pentru că nu public înjurături. Foarte simplu. Dacă aveți ceva de spus puteți să o faceți civilizat. Mulțam.

mail gaben1973@yahoo.com

Advertisements

5 Responses to Despre

 1. Daniel Orza says:

  Viseu de Sus zici? Pe unde mai exact in Viseu de Sus?

 2. gaben.ro says:

  In centru 🙂

 3. Daniel Orza says:

  Inseamna ca am fost vecini:))

 4. gaben.ro says:

  iuliu maniu fosta gherea. langa T19.

 5. Daniel Orza says:

  Mno atunci nu suntem chiar vecini. Eu stau(cand merg la viseu) vis-a-vis de spital.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s