Daca refuzati vaccinarea platiti tratamentul!

Ascultați aici fraților!!! Că de când v-ați născut nu ați auzit una mai tare decât ce urmează eu să vă raportez! Ministrul sănătății (dacă mai e, că de fapt nu e, dar până este ales altul tot el e ministru) care  a comandat milioane de doze de vaccin pentru gripa porcină, doze care acum zac pe rafturile spitalelor, deși sunt gratuite. Nu le vrea nimeni. Pentru că până la urmă s-a convins lumea că gripa asta a fost doar un balon de săpun. Ce poți  să faci când ai cheltuit zeci de milioane de euro și tu când tu nici măcar nu poți convinge lumea să se vaccineze? Te citește lumea că ești incompetent! Este un risc foarte mare. Lumea nu va lua vaccinul, nu se va îmbolnăvi nimeni și la un moment dat vor fi câțiva băieți care vor cere socoteală pentru banii aruncați. Așa că de la înălțimea scaunului de ministru începi să zbieri:

Cine nu face vaccinul și se îmbolnăvește o să își plătească spitalizarea!

Păi măi jegos împuțit și nenorocit: noi ăștia care nu avem funcții de stat ca și voi paraziților, noi plătim fiecare gest și fiecare atenție de care beneficiem în spitalele românești. Dacă nu plătești, aduci de acasă. Pastile, seringi, feșe…. Tot ce e nevoie.

Plătești liftul, intrarea în spital, analizale, doctorița și asistenta, femeia de serviciu, fiecare mână care se apleacă deasupra patului tău e antrenată să îți golescă buzunarele. Plătim absolut orice lucru pe care statul pe care îl reprezentați ar fi obligat să ni-l ofere gratis, iar acum tu vii și ne ameninți pentru că nu îți acoperim mizeriile cu viețile noastre? Canalie!

Advertisements
This entry was posted in personal, retorice and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s