O venit Mac-ul. Si Time Capsule.

IMac-ul e de 21,5 inchi. De ce nu e de 27? Pentru ca traim in Romania si din cauza cererii din State, comenzile din tarile bananiere au fost amanate pentru luna Ianuarie. Cam atat.

http://www.youtube.com/v/fFPKv0IMvM4

Calculatorul e un vis. pur si simplu. E primul post scris de pe Mac si inca nu ma descurc sa pun diacritice. Dar ne vom descurca noi cumva. AAA! Uitasem. Mouse-ul e bestial!!!

Advertisements
This entry was posted in personal and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to O venit Mac-ul. Si Time Capsule.

 1. TransMix says:

  Cam greu se intră în clubul Apple…(te lăudai iniţial că până cel târziu pe 05.12.2009 îl primeşti ;). Aştept cu sufletul la gură review-ul tău comparativ cu experienţa furnizată de Windows…
  P.S. – Să-l stăpâneşti sănătos 20 de ani fără reparaţii capitale!

 2. gaben.ro says:

  Am avut intarzierea asta pentru ca vroiam modelul de 27 de inchi (si intre noi fie vorba il mai vreau). Nu se mai livreaza anul acesta in Ro, sau cel putin trebuie asteptat pentru data de 20 decembrie pentru confirmare. nu puteam sa astept , mai ales sa mi s-a pus pata foarte tare pe Mac. Primul contact este placut. Ca si sistem de operare este mult mai intuitiv decat windowsul, plus ca vine cu sistemul complet instalat. trebuie sa iti pui doar datele ca si utilizator. E un calculator pe care il poti folosi fara sa ai cunostinte profunde de IT. Ce incep sa simt eu e ca windowsul e mai pentru doctori decat mac-ul. adica pentru windows iti trebuie mult mai multe cunostinte si timp pentru intelegerea algoritmilor de functionare.

 3. TransMix says:

  Citind printre rândurile primului paragraf m-am prins care e treaba cu întârzierea. Mai ales că la americani e isterie generală acum: n-am găsit un site care să nu pomenească de cadoul de sub brad de vreo 2 săptămâni încoace (indiferent că are conţinut IT sau matrimoniale). Lasă că poate următorul va fi de 27 inchi 🙂

 4. meow says:

  Si ai avut vreo problema de compatibilitate in istalarea softului de care aveai nevoie? Cei mai multi se tem sa treaca la un alt sistem de operare de teama ca nu vor putea sa instaleze programele pe care le utilizeaza zilnic. De exemplu, ar fi destul de frustrant sa iti iei un Apple si sa te trezesti ca nu exista kit de instalare in MacOS pt modemul de net mobil, etc.

 5. Pingback: Iron Man 2 « Gaben.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s