Și în România istoria se repetă! Numai că prea repede!!!

Trebuie neapărat să vă aduceți aminte că acum 5 ani ne coalizam și ne uneam ca să îl alegem pe Băsescu! Care candida împotriva lui Năstase. De la PSD! Acum va fi nevoie să ne unim din nou ca să îl votăm pe Geoană adică PSD ca să scăpăm de Băsescu. Toți istoricii vă vor spune că istoria are o anumită ciclicitate. Adică se repetă. Da futu-i mama ei de viață, nu-i prea repede? Adică după fix 5 ani? Aceleași date? Doar că acum suntem nevoiți să votăm cu celălalt!

Advertisements
This entry was posted in retorice and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Și în România istoria se repetă! Numai că prea repede!!!

 1. zarurile au fost aruncate!

 2. Nicu says:

  Poate ca acum cinci ani trebuia ca noi toti cei care nu am fost multumiti de candidatii din turul doi sa mergem sa dam un vot de blam si dupa acea sa protestam in zonele cheie din tara.
  Acum era mult mai usor sa schimbam ceva. Sper sa aiba Antonescu puterea sa mobilizeze pe cei ce nu au mers la vot in turul unu impreuna cu cei ce au mers si au votat altceva sa mearga sa dea un vot de blam ce sa depaseasca 50 la suta din prezenta.

 3. Zoltan says:

  Problema e alta …noi nici dupa 20 de ani de la revolutie nu am inteles care este rolul presedintelui!!
  ” Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei nationale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării. Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate. (Articolul 80 – Constituţia României)”
  Deci nu presedintele e cel care mareste salariile bugetarilor sau creste pensiile, nu el aloca procente din buget pentru educatie, sanatate sau sport, nu el initiaza reforme!!! Si mai grav, nici macar candidatii la presidentie nu cunosc acest lucru.
  E anormal ca intr-o tara democratica in 20 de ani niciodata un presedinte sa nu reuseasca sa castige 2 mandate consecutive (exclud aici psedomandatul lui Iliescu din perioada 90-92 cand habar n-aveam pe ce lume traim cu exactitate, in rest numai alternante Iliescu 92-96, Constantinescu 96-00, Iliescu 2000-2004, Basescu 2004-2009). E de neinteles cum de fiecare data majoritatea a facut o alegere, pe care a regretat-o ulterior … Si toate acestea pornesc de la intoxicarile pe care le primim in campanie, cand fiecare candidat promite lucruri a caror realizarea nu depinde de intentiile sale. Mediere nu inseamna putere de decizie! Poate presedintele sa tina oricate prelegeri pentru marirea pensiilor sau a salariilor, sa aiba discutii cu toti parlamentarii, in final nu el este cel care voteaza legile! Eu inca astept acea campanie in care fiecare candidat la presidentie sa vina cu o platforma care sa cuprinda masuri a caror implementare tine exclusiv de actiunile celui aflat in fruntea statului…

 4. transmix78 says:

  Vorba Englezului: “Nu-i gata până nu cântă Doamna cea Grasă (Blondă)”.

  • gaben.ro says:

   doamna blonda nu mai cantă. că face ciocu mic acuma cât e ocupată lumea cu alegeriele. si daca tot stă ea pitită de ce să nu organizeze o licitație mică… de 20 de milioane de euro. la noul minister pe care îl păstorește…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s