Uite dovada, deșteptule!

Scriu că am văzut ceva pe un panou publicitar cu led în Baia Mare. Și se trezește un ”deștept” să îmi țină o cuvântare despre efectele nocive ale minciunii. Și strecoară și niște înjurături. Apoi, dragule. Eu nu m-am strofocat foarte tare pentru nimic în viață. Dar excelez într-un singur lucru. În prostie. Sunt atât de prost, că nu pot să îți povestesc. Drept urmare m-am echipat, mi-am luat aparatul de fotografiat și am ieșit noaptea să aduc dovada incriminată. L-am și sunat pe președintele PSD Baia Mare să îl întreb dacă știe ceva despre reclama asta. Și nu știe absolut nimic. Ei, ai mai jos pozele. Sper că acum nu o să mă mai faci mincinos. Și nu o să mă înjuri degeaba! Și îmi pare rău că trebuie să fac asta, prietene, mă simt obligat să îți spun că ești prost. Consolează-te cu gândul că ești primul cititor al acestui blog care a primit eticheta asta. Să dea Dumnezeu să fii și ultimul! Și șoc! Ți-am șters comentul!

Advertisements
This entry was posted in infonews and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Uite dovada, deșteptule!

 1. pepe says:

  Fratee, credeam ca le-am vazut pe toate, ca mi-s batran. Dar m-am inselat. Asa cevaa……..

 2. transmix78 says:

  Măi dar sensibilos mai eşti, dragă Gaben! Probabil că de furie, ai uitat că valoarea unui om se masoară şi după puterea duşmanilor pe care-i are. Deşi sunt convins că respectivul nu merita să-i acorzi atâta atenţie. Aşa că mai bine las-o aşa: “Câinii latră, ursul trece!”

 3. gaben.ro says:

  prietene, chiar deloc. Dar nu prea imi place sa fiu numit mincinos. si daca ma mai si injuri fara absolut nici un motiv logig, apoi foioioi ce manervez. noroc ca nu ma tine mult

 4. transmix78 says:

  Eh, dau şi eu sfaturi, pentru că şi eu mă înfurii la fel de repede….şi-mi trece aproape la fel…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s