Încă un Nobel pentru România. La literatură SF! Pentru Geoană!

geoana nobelMircea! Am aflat! Da! Și acum am să spun la toată lumea. Nu încerca să mă oprești. E mai bine să se afle acum!

Mircea e scriitor! Este că v-am bulversat? Da este un scriitor de literatură științifico-fantastică. Și unul al dracului de bun. Îl depășește și pe Jules Vernes. De departe. E cu două clase peste Asimov. Și peste Herbert! Că să o mai frecăm inutil! Este cel mai bun la fabulații și invenții! Ar merita cel puțin un Oscar. Păcat că nu este o categorie pentru literatură SF. Sau pentru promisiuni politice! Pentru că dacă ar fi ar câștiga acum pentru al doilea an consecutiv. Primul premiu (în caz că nu vă aduceți aminte) ar fi fost pentru cei 25000 de euro pentru fiecare familie care se întoarce acasă. Cu asta a încercat să dreagă busuiocul cu o invenție despre UE care dădeau un premiu de instalare de 25000 de euro fiecărei familii care se apucă de agricultură. Încercarea asta să mai reducă din hohotele de râs a venit după ce PD-ul au ieșit la atac cu ideea că SUCCESURI e un cuvânt din DEX. Dacă PD – ul poate de ce nu ar putea și Geoană! Dar să revenim. Al doilea Nobel vine acum pentru următoarea promisiune electorală:

Dacă este ales, va face în așa fel încât pensionarii să primească medicamentele prin poștă, la domiciliu. Este ceva mai frumos? Nu merită al doilea Nobel?

Că nu știu dacă ați observat. Se dau Nobelurile foarte ușor anul acesta!

Advertisements
This entry was posted in montaje and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s